Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just nu vill jag leva

Det liksom sprudlar.
Inom mig.
Bryr mig inte om någon läser mina texter,
eller lyssnar på min musik.
Gör mig inget alls om jag blanda en dålig drink på jobbet,
och heller inget om mina strumpor stinker.

Du har gjort detta.

Små, få och tomma ord fylls utav att du faktiskt gjorde det.
Jag kanske överreagerar nu.
Det gör mig inget.
För du ville
och jag vill.

Tågen tar inte mina bekymmer.
Jag har inte varit i alla städer.
Jag har inte letat.
Du bara dök upp.

Och du älskar musik ifrån Uruguay.
Du dansar som en riktig indie.
Ditt hår hänger och flänger i ditt ansikte
och du är yngre än mig.

Det spelar ingen roll.
Kanske inte ens om allt blir paj.

Du fyllde de tomma orden.




Fri vers av riverenvackerdröm
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-30 23:40



Bookmark and Share


  Zam
Ja ungefär så. Tycker om denna text.
2014-05-30
  > Nästa text
< Föregående

riverenvackerdröm
riverenvackerdröm