Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bröder

du jag
delade insidor
jag kunde andas i din tvekande puls
när vi skapade en mening åt varandra
ingenting behövde någonsin skäras i
förutom de sår vi ville hålla öppna
spegelbilder vi kunde spegla oss i
för att stryka oss mot varandra
hålla oss nära och knyta oss fast
i ögonblick där vår värld var större än deras
och vi sken som solar
ja
vi strålade på jorden




Fri vers (Fri form) av Lethe
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-16 23:01



Bookmark and Share


  Fru Intighet
"du jag
delade insidor
jag kunde andas i din tvekande puls"

- Fantastiskt.
2014-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Lethe
Lethe