Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min make gick bort för två år sedan och saknaden gör sig påmind!


Saknaden av en underbar make och pappa

Idag är det exakt två år sedan
du lämnade mig och barnen
i ett stort hålrum och vaccum
din kropp orkade inte längre

efter många år av kamp och smärta
tog du farväl av livet och din familj
saknaden vi kände går ej att sätta ord på
och den saknaden är idag densamma.

Du hade ett hjärta av guld innefattat
med små vackra briljantslipade diamanter
det lös så klart och ljust för alla
och du var alltid beredd att dela med dig

behövde någon ljus i sitt liv så lämnade du
en av dina små diamanter till dem
och deras liv blev återigen ljust och meningsfullt
du kunde se igenom människornas skal

du visste vad som fattades dem
och du visste vad de verkligen sökte
du var och blev tryggheten för oss alla
och när du lämnade oss blev diamanterna

återigen det svarta kol de en gång var
innan du tog dem till ditt hjärta och
slipade dem i dess underbara facetter
älskade Bengt vi saknar dig så mycket!




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-01 10:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gripande läsning där sorgen lyser igenom. Många tröstande kramar!
2014-06-01
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP