Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

349. Andens skrud




Bokskogen har slagit ut
De nyutsprungna löven
rör sig sammetsmjukt i vinden
Skogen bär på en uråldrig hemlighet
Skapelsen bliv storslagen
omsluten av harmoni och kärlek

Tron finns i ljuset
av Guds möjligheter
Ljuset är bärare av kraft
Kraft att orka leva varje dag
i Jesu namn
klädd i Andens skrud
trygg i Guds kärlek




Fri vers av Maria T
Läst 249 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-06-01 20:40



Bookmark and Share


  anits VIP
Så underbart skaldat!
2014-06-05

  Bibbi VIP
Grattis till plceringen:
"MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2014-06-02

    ej medlem längre
Vacker dikt!
2014-06-02

  Bibbi VIP
Amen!
2014-06-02

    ej medlem längre
Ja, trygg är Guds kärlek! Mycket fint!
2014-06-01

  louisegirl
Underbart vackert!
2014-06-01

  walborg
Orden blir som stjärnor på himlen för mig av lyskraft
2014-06-01

  aol
underbart skaldat Maria.
2014-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T