Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Unga språkröret Gustaf Fridolin


för miljöpartiet är det svårt att tycka illa om

För han är ju upplyst och hungrig när han sjunger ut

sin politik så vackert och enkelt som om han

sjunger på en sång

Så all ära till honom

Och det oavsett vilket parti som man sen kommer

att rösta på i valet

Men talet som Gustaf förde idag på kongressen

i Göteborg var mycket bra

Stora applåder..

Ken Cassel
2/6-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-02 14:28



Bookmark and Share


  poetryGirl
han kör sverige i botten med sitt flummeri
2014-06-03

  Peter Stjerngrim VIP
Ung och ung? Åren börjar springa ikapp även denne man ...
2014-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel