Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommer de! Var upptagen!

Det gäller att hålla tanken sysselsatt
så den inte faller ner i håglöshetens
eller i likgiltighetens tillvaro
får dessa grepp om en
kan man bli för evigt fast
och där ges varken ro eller rast
bara en tryckande olustig hast
att bli fri från sådan last...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-02 17:36



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Just så!
2014-06-02

  limerick
Så rätt du har!
2014-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt