Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla Nåden

Tissel och tassel

Rassel och prassel

Pekande fingrar

Allt blir ett evigt trassel

 

Flin och grin

De snikna tvillingarna

Fikar efter mycket

Förlorade halva stycket

 

Ve och fasa

Hör bara ett evigt gnissel

Vill ha

Vill ha

VILL HA

 

En parad till er ära

Strör gatorna med vissna blommor

Offrar en rosa marsipangris till lilla nåden

 

Vänder mig bort

Huggs åter i ryggen

Om och om igen

Tröttnar ni inte

 

Så säg mig nu min käre Brutus

Major Senap blev mördad i farstun

Vem slipade korvbrödet

 

Orkar inte lyssna på ert eviga gnäll

Stänger igen butiken

Hoppar ut fönstervägen

Låter ridån falla…




Fri vers (Fri form) av Eclipse
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-02 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eclipse
Eclipse