Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom kallar honom för doktor Hat


för att han är en så ihärdig soldat som får fienden

att tappa hakan och bli alldeles spak

För när doktor Hat går till attack gör han det alltid

med ett helvetes brak så att fienden

bara skiter på sig innan de stack

För sticker gör de nästan alltid då de tror att de

slåss mot ett spöke

Men så är ju också doktor Hat om natten jäkligt svart

Inte så konstigt då doktor Hat annars heter

Mr Black

En duktig soldat som på fienden kan bli jävligt lack...

Ken Cassel
3/6-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-03 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel