Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skjortfärg

 

Gångsystemet under trottoarens stenbeläggning

 

I det

förökar sig slutlösningar

stenar kommer till användning vid kravaller

jämte ölen

som i november den gången

det är då det blir vår för vegetationer inunder

det är elegant och välordnat

många tror att skjortfärgen har något med saken att göra

de har fel

det är stövlarna och kängorna

 




Fri vers av Wallpaper punch
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-04 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wallpaper punch
Wallpaper punch