Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vän säger att jag ska

 

Han står på tå på en pall. Jag säger åt honom att det är inget man bör utsätta sig för, varken vardag eller helg. Men nu är det onsdag och han vinglar till. Jag är lite bekymrad över dig, säger han och blickar ner mot mig. Jag står på trasmattans sammetsfåll och blickar upp. Han byter propp i det lilla skåpet på väggen. En guldskimrande liten grej på hundra ampere eller så. Du vet, fortsätter han sen och balanserar vilt på den trebente, när kortslutning är den enda lösningen på arbetsdagen, då är det dags att byta jobb.




Fri vers av Wallpaper punch
Läst 181 gånger
Publicerad 2014-06-04 19:01



Bookmark and Share


  Algotezza VIP
Ja, kan man bara byta jobb lika lätt som propp, så...
2014-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Wallpaper punch
Wallpaper punch