Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidlös rymd

Livets dagar
förankrar sin betydelse
i sällskapet.

Relevansen av
allt annat bleknar.
När minuterna räknas
i hans leende.

I paradigmet
som kommer förbli
det samma.
Utan anomalier
som ställer allt på ända.

Bortom rymdens
stjärnor
ska de sväva
i en okänd värld.

Där tiden stannar
för dem
förevigt - föralltid.




Fri vers (Fri form) av eberish
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-05 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eberish
eberish