Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anpassning och fyrhjulsdrift

Du ger mig all min styrka
Lika väl kan du ta den ifrån mig

Varje gång mattan rycks bort
Under mina fötter
Så måste jag resa mig igen
Precis som du också måste göra

Vägen vi vandrar är sällan rak
Än mindre platt

Anpassning och fyrhjulsdrift
Är många gånger ett måste
För att kunna ta sig igenom
Livets alla terränger

Vi är olika på många vis
Det är de som gör oss både starka och svaga
Tillsammans

Du ger mig all min styrka
Lika väl kan du ta den ifrån mig

Faller du, så vill jag säga att jag tar emot dig
Men sanningen är den att även jag faller
Ner i gropen som vi tillsammans har grävt




Fri vers (Fri form) av Midnatt
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-05 01:25



Bookmark and Share


    snoffea
Klurigt starkt och fint om livets många sidor!!
2014-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Midnatt
Midnatt