Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad ögat inte alltid ser

Läs mellan raderna

Så ska du få svar

Alla frågor som du har mig

Läs noga

Så kommer du att se

Allt är inte alltid som det ser ut att vara

Läs mellan raderna

Läs noga

Så kommer du att förstå

Allt är inte som du tror att det är.




Fri vers (Fri form) av Pandah
Läst 212 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-06-05 06:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pandah
Pandah