Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VAD TÄNKER DU PÅ (Under En Manifestation?)

Är jag engagerad
så är jag helhjärtat på.

Är jag någotsånär
så är jag såhär, sådär.

Är jag inte intresserad
så är jag inte där.

När jag vill förändring
så är det 'upptillkamp'.

När det är lite hejsan tjosan
så sajnar jag listan på.

När jag tycker; har inget intresse,
då kan 'dom andra' få va i sitt esse.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-05 17:14



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson
En fallande skala som täcker allt!
Vackert.
2014-06-05

  Larz Gustafsson VIP
Vad är det man manifesterar?
Politiska manifestationer manifesterar alltid demoner - onda andar från Satan.
2014-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar