Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sätt

 

när

du vänder ryggen

spetsar jag argumenten

om än stående på tå

 

hur

du (än) visar sidan

kommer jag av mig

helt

 

var existerar inte




Fri vers av Wallpaper punch
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-05 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wallpaper punch
Wallpaper punch