Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: Konstutställning, Nyckelviksskolan, Lidingö


Innan vi träffades

 

Innan vi träffades

såg jag grönska och blommor

nu ser jag bollpilar och syren

 

Närheten till livet varierar

från att vara en betraktare

till fullständig närvaro

 

I tonåren blev verkligheten

ett tvång att övervinna

 

Den medelålders mannen

visste varken ut eller in

 

Som ålderman förstår jag

att det mesta förblivit osett

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Fredrik P. VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-06-06 19:08



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

En tanke väckande text
2014-06-07

  Per Rydberg
Från en ålderman till en annan: God bild i tilltalande format!
2014-06-07

    ej medlem längre
Ja hur mycket finns det inte att se
som man aldrig ser
och utan flyg hade människan inte kommit långt
Fin dikt om livet
som det är
oftast
Både inre och yttre resa läser jag
Det roliga med flera kulturer i samma kretsar är att man får se så mkt mera om hur liv kan levas
2014-06-07

  walborg
Vilken fantastiskt fin hyllning till Din käraste!!!
2014-06-06

  KYREUS of Sweden
Gillas!
2014-06-06

  thyra
Glädjande rader :)
2014-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP