Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
detta är nog inte det bästa jag har publicerat här, men behövde skriva något - vad som helst.


strömlinjeformade tankar

Tusentals strömlinjeformade tankar
Cirkulerar dig
Mer än tusentals klumpiga känslor
Knuffar in i dig
Ett kraftfält vibrerar runt dig
Och kommer jag innanför det
Så känns det som att jag ska svimma
Spänningen dödar mig
Vill ta på dig
Överallt
Följa linjerna i din kropp
Och göra din kropp till min

En gång mötte du min blick
I ett tomt rum
Och min tankar har för lätt
Att punktera min skyddsmur
Så jag fick knyta mina nävar
Bita fast min tunga
För att inte brinna upp

(Jag vill ta på dig
Andas in dig och göra en karta
Av din kropps alla vinklar)

Vill ha mer
(Vill alltid ha mycket / mer / mest)
Men jag kan inte nå dig
Ibland vet jag inte ens om du finns
När jag tänkt strömlinjeformade tankar
Om dig under så många timmar
Att konturerna av dig
Börjat suddas ut
Och sakerna du säger mig
Är ett nytt språk

Är du ens verklig?




Fri vers av Annaerikakristina
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-07 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaerikakristina
Annaerikakristina