Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haikea haiku 7.6.2014 (fundra i tankaform)

 

 

haikea haiku

muinaan muistojen kaiku

kaikki kaikkoaa

 

vaan jätti kuin jättikin

jälkeensä nöyrän ilon

 

pohjaksi elämälle

perustaksi riemulle

 

 

joka aamu uus

elämisen ihanuus

kunnes ikuisuus

 

 

siihen elämä pohjaa

pimeys valoon ohjaa

 

2014-06-07   21:12

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av Minkki VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-07 20:33



Bookmark and Share


  Kozo
Fin ljud....:-)
2014-06-09

    ADI Nehlin
önskar jag förstod
2014-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP