Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kjam

kommer ihåg mycket och mer
av vad du skrev
ditt klotter ibland mitt
det fick mig att le
som få
fått mig att le
något i dina ord
fick mig att bortse
ifrån mycket, mer och
ditt

kjam

gjorde hjärtat sjutton igen




Fri vers (Fri form) av Anders Johan Borgström
Läst 369 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-08 13:19



Bookmark and Share


  Connie
Så ljuvligt!
2015-01-24

  cilax VIP
kjamizz
2014-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Anders Johan Borgström
Anders Johan Borgström