Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pingstdagen


350. Växa och blomma




Flugsnapparna pilar ut och in
i buskarna
Jag står i det öppna fönstret
Gardinerna fläktar saka i vinden
fyllda av blomdoft och vår
Guds Helige Ande sveper in
över världen

Helige Ande ta fatt i mig
blås över min stig
fyll mig med liv
som får mig att växa och blomma

Helige Ande fyll mig med fantasi
så jag kan ana
något av Guds rikes hemlighet
Guds vingslag i nuet
Helige Ande förnya mitt liv
och lev i mitt andetag












Fri vers av Maria T
Läst 255 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-06-08 16:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fina bilder och tankar!
2014-06-20

  Per "Läsaren" Sörqvist
tack
2014-06-10

  Michaela Dutius
En längtan att känna igen sig i!
2014-06-09

  Bibbi VIP
Amen!
2014-06-08

    ej medlem längre
Tack
2014-06-08

  walborg
Lever med i denna vackra bön som hade passat på gudstjänsten idag när jag var kyrkvärd. VArmt tack!
2014-06-08

  ResenärGenomLivet VIP
En mycket fin och innerlig bön...vackert...
2014-06-08

  louisegirl
Så vackert!
2014-06-08

  M M Mannheim VIP
Mycket vackert och fin. Raden "blås över min stig" är extra fin i en lysande dikt.
2014-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T