Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När vi åter sågs igen efter att ha varit åtskilda flera dagar


Sommarvandring

Lycklig jag när du sade ja
till att få en stund med bara oss
du bytte sandaletterna mot
vandrarvänlig sportswear
matchade mot dina röda capri shorts

när du smög din hand i min
på vår vandring där i skogen
hade tiden nästan blivit mogen
och vi var knappt ett andetag
ifrån vår första kyss

när solgasset på den barrbeströdda stigen
slog upp sin starka doft emot oss
och det lyste lika starkt om dej
som själva solen
när jag med ansiktet i ditt hår
blev yr av våra varma kramar

och doften ifrån dej
var som att komma hem igen
du log och sa:
det är ett tag nu sen
som du senast kände den

fåglar som vi inte kunde namnen på
sjöng för oss vackert, smäktande ändå
i en sådan dallrande närhet
att världen själv vibrerade
i takt med våra kroppar




Fri vers (Fri form) av Stigi Skog
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-08 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stigi Skog
Stigi Skog