Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hm ... kanske börjar jag bli lite väl ansträngande för en del av mina läsare när jag når denna nivå av fullständigt urspårning i min saknad efter den som är ämnad för mig ... Förstår om det retar dig - men jag förlåter dig eftersom denna affirmation är n


Nu är det måndagsmys ...

... vad det nu ska 
vara så himla meningsfullt för ...

En ny vecka 
tar sin början
och jag
jag känner 
inte utan anledning
att jag helt oförskyllt
åter befinner mig
mitt upp i sörjan ...

Men likväl
är det som gäller
nu 
måndagsmys
Ett revolverande tillfälle
att reflektera 
och konstatera
vardagens pockande
så kallade väsentligheter
som väntar på 
att vända upp och ner
på mitt liv 
i vanlig ordning åter få ...

Försöker blott bara
inför mig själv förklara
varför jag 
en sådan här
måndagsmysdag
mysgraden i sig
nödvändigtvis måste förstå ...


... när du ändock
ej finns här hos mig
för att meningen med livet
med avseende på 
innehållets mening och innebörd
fylla upp ändå till
en rimlig nivå  ...


Har saknat dig hela helgen
liksom jag gjort så många
redan passerade helger innan
och alla dagar däremellan
så som jag inte sällan
tidigare också gjort
när jag sökt finna dig
som är ämnad för mig
lite nu som då ...

Om nu livet vill mig väl
och önskar få mig att 
meningen med detta måndagsmys
börja förstå ...

... på ett sätt och vis
som får mig känna mig berörd ...

- Då får livet allt se till
att du mitt nödrop
efter din närvarande närvaro
här nära tätt intill mig 
av dig snart blir hörd ...

För mig 
är mysgraden en måndag som denna
helt och fullt beroende av 
närvaron av dig
som är ämnad för mig ...

Ty måndagsmys 
är för mig
att veta inom 
att jag av dig
varje dag och kväll
i veckan
varje vecka  året om
får bli ständigt och kontinuerligt störd ...

Du fattas nämligen mig
precis lika mycket 
som jag fattas dig ...

Bara det att om 
du visste om att jag
är den som är ämnad för dig
så skulle jag inte behöva vänta
en endaste timme mer än vad det tar för dig
att på effektivast möjliga sätt och vis
oavsett till vilket pris
ta dig hit till mig ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-06-09 08:45



Bookmark and Share


  Lärling
Tycker om din rubrik; Måndagsmys. Är så less på Fredagsmys. "Mys" kan det vara vilken dag som helst - bara ens längtan och behov är nåbara.
Hoppas att din längtan går i uppfyllelse!
2014-06-11

  Magica VIP
Kanske är det när du inte letar du finner?
Kram.
2014-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP