Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en ovanlig dag

 

Igår var jag lycklig

du slog mig inte

hur ska jag visa min tacksamhet

tillgivenhet

utan att du blir arg




Fri vers av Wallpaper punch
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-09 12:53



Bookmark and Share


  maria kide
:( igenkännande
Bra förmedlat
2014-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Wallpaper punch
Wallpaper punch