Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EPICENTRUM


Det var här
för två år sedan
som mitt epicentrum
låg
log i hela sin vackerhet.

Det var här på utsikten
jag blev förälskad.
Passionen vaknade till liv.
Hit tog jag min tillflykt
nästan dagligen.

Här finns mina
nyrotade rötter
djupt.
Här är källan jag dricker ur.
Här blåser friska vindar
från öppet hav.
Här känner jag mig...
oooaaaahhh ho ho!
...jag vet inte vad.

Riktning mot norr
blåser vinden.
Nordan mot norr
denna nationaldag
och trehundrafemtio
blir stan.

Hurra, hurra
för denna glädjens dag!




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-10 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar