Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En semesterresas inverkan.


En kärleksförklaring

I t a l i e n...

smaka på ordet,

I t a l i e n...

det smakar lugn och harmoni
det doftar Bouganvilla och limoncello
det andas havsvindar och rök från när o fjärran

I t a l i e n...

mitt eget lilla paradis med sol och hav
ett litet vackert familjehotell högt upp på berget
en eller två cappuccino under parasollets skugga

I t a l i e n...

ett dopp i den lilla men glasklara poolen
med musiken som strömmar ur högtalaren
Boticelli med en röst som berör

I t a l i e n...

ett land som ger en längtande själ ro
och läker ett sargat och sårat hjärta
och ger en tron på kärleken tillbaka.









Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-10 23:46



Bookmark and Share


  Angel of love
Åh vad vacker text, i sept ska jag till Italien och ja det är nog ett kärlekens land.

2014-06-11
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP