Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det är inte fullmånen

 

 

Det är inte fullmånen,

det är Du

som gör mig sömnlös i natt

som om kroppen ville vaka

på nytt och om igen

varje år

vaka den sista natten

vid Din sida

vaka

till den tystnadens fullhet

som intog världen

när Din tunga andning

uteblev

 

 

2014-06-11   natt




Fri vers (Fri form) av Minkki VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-06-11 08:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Berörande vackra ord ...
2014-06-14

  Heikki Hellman
Underbar text med underbart foto. Sorg och saknad väcker i oss berörande reflexioner.
2014-06-13

  Glitr
Finstämt
Somligt hänger kvar
De gånger jag vakat
Minns jag kristallklart
2014-06-11

  Palett
Mycket fin text till minnet av en älskad.
2014-06-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Så fint du skriver om dödens minut.
2014-06-11

  Kozo
Åh, du...så sorgligt vacker och full av kärlek.
2014-06-11

  walborg
En poets vackra ord vid minnet
2014-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP