Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sista liten affirmation innan jag den glömmer när jag verkligheten nu för några timmar under kudden gömmer ...


Noterar stilla tyst ...

... hur dagen
hastigt skrider fram
emedan tiden går
allt medan 
jag söker finna
rätt på ditt namn ...

Du fattas mig!

Om du verkligen förstod
hur mycket jag vill dig ...

... skulle du redan
vara här
för att förbli med mig ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-06-11 13:30



Bookmark and Share


  Vid tangenten
Så fint du beskriver
längtan och saknad.
2014-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP