Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå horisont


Nu
färdas
vårens vittror
under
midnattens måne

rider

snövita vargar
mot
blå horisont


över
mörkrets vidder

de

längtande beger sig

manar

gryningen
med ljusa stämmor

Ur
isarnas sköten
ett
porlande jubel

stiger

mot

rymdernas blossande stjärnor



BodilSandberg-06




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 494 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-28 14:23



Bookmark and Share


  tobbä
Mycket vackert, stilfullt och med ditt helt fantastiska språk!
2006-03-29

  Daniel_78 VIP
Du använder orden skickligt. Vårens vittror, midnattens måne, mörkrets vidder, blå horisont, ord som mycket lätt kan bli äckligt cliché.
Men du får till det så det bara blir vackert.

Jag skulle gärna sett den i annat format än det avlååånga tror jag =)
2006-03-28

    NoMi F
Mycket vacker poesi
en hyllning till våren
till livet
2006-03-28

    Siera
VAcker..
2006-03-28

  Arte
så vackert
2006-03-28

  DanSan
Ja våren du sköna välkommen i mitt hjärta!!!
Underbart målande och så vackert BodilSan!!!

"rider

snövita vargar
mot
blå horisont"

Är ju bara så kanonbra!!!

"Ur
isarnas sköten
ett
porlande jubel"

Ett värdigt välkommnande till våren!!!
2006-03-28

  Jessica Ebbesson
Suggestiv och lite mystisk stämning i denna vackra!
2006-03-28

  Cris
Underbar poesi..och ur isarnas sköten ett porlande jubel... åååh..jag hör faktiskt ljudet och det känns friskt!
2006-03-28

  prinscess VIP
så vacker denna var
svalkande läsning
mycket bra skrivet
2006-03-28

  Last Word Spoken
Ah, en känsla som när man tar en vicks blå!!
Vackert, skönt, svalt och blått!

"snövita vargar"... jösses så vackert!!!

Som att skåda en vacker målning.
2006-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg