Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hängbjörken hemma vid grinden. Foto Marit.


SOMMARNATT

Där hängbjörkarna grönskar,
mot mörkblå himmel,
där är en varm sommarnatt.
Lite vind i björken, kvistarna
rör sig som dansade kroppar.
Natten är utan dagg och kyla.
Natten är förtrollande
med dansande björkar
i nattens timmar.

MaRit MaRitza LöfRoos




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-12 10:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte fint!
2014-06-14

  Connie
Så fint!
2014-06-13

  ResenärGenomLivet VIP
Vacker dikt...
2014-06-12

  Bibbi VIP
Underbar poesi!
2014-06-12

  anits VIP
Mycket vackert skrivet.
2014-06-12
  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos