Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hyllning till Håkan Hellströms konsert på Ullevi 7 juni 2014.


70 000 med hjärtat i handen

En arena som långsamt fylls med människor
som är där för att sjunga om Göteborg
och inte om New Jersey.
En sol som lyser starkare än på länge
och som jag tror valde att gå upp i dag
bara för att få vara med om historia.

Stämningen går att ta på
och om arenan hade haft tak så hade det
med största sannolikhet exploderat.
Jag börjar undra om himlen
är stark nog för att klara av det här.

Tro och tvivel blinkar på en skärm
och jag tror att jag aldrig kommer känna tvivel igen.
Vi är så många som känner så mycket
att det här måste påverka universum på något sätt.

140 000 händer i luften,
hjärtan som slår
och röster som sjunger
"om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt".
Det finns inte en enda människa här
som inte står med hjärtat i handen.




Fri vers (Fri form) av blått nagellack
Läst 666 gånger och applåderad av 30 personer
Utvald text
Publicerad 2014-06-12 14:11



Bookmark and Share


  C.Degerfeldt
Jättefin och bra beskrivande text. Slutet är perfekt, tycker själv att det är så svårt att avsluta texter men du gjorde det galant!
2014-08-19

    tehdog
Håkan är först och främst nästan bäst. Totalt älskvärd. Avundsjuk på alla som var där. Får en känsla av att du lyckas tala för många med denna dikt.
2014-08-19

  Daniel_78 VIP
påtagligt och rakt ur hjärtat
orden lägger sig verkligen på plats.
2014-08-18

    Melona
Magi!

Din text är närvaro och kärlek.
Precis som Håkan!
2014-06-18

  Rozsi.kovacs

starkt o levande ögonblick, med
hjärta o själ
2014-06-13

  Bo Himmelsbåge
Stark känsla, stark text, starkt hjärta...!!! Önskar att jag varit där...!
2014-06-13

  ULJO
Det var magi denna kväll när bossens rekord slogs. Svensk musik när den är som bäst.
2014-06-13

  Angel of love
Ja om man ändå varit där!!:)
2014-06-13

  Junia VIP
Känslan känns jag blir inte skriven på näsan! :) Känns nästan som om jag hade varit där i det magiska!
2014-06-12

  Palett
Bra text, magiskt ögonblick !
2014-06-12

    ej medlem längre
Kraftfull hyllning!
2014-06-12
  > Nästa text
< Föregående

blått nagellack
blått nagellack