Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svärta i motjus

 

surt stöter kroppar 
en koordinerad vandalisering

aldrig att de försonas
än mindre vaknar

det är renaste vandel
plockad på alla fjädrar

kal gåshud
hopsydda ögonlock

händer som skriver samtidigt
på papprets båda sidor

sett i motljus klarnar då svärtan




Fri vers av Wallpaper punch
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-12 15:19



Bookmark and Share


  Nanna X
det känns som om jag förstår vad du menar. coola ord, vandel/vandalisering, gåshud/fjädrar.
2014-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Wallpaper punch
Wallpaper punch