Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snoop doggy dogg


satt vid ett öppet café med en joint i ena handen

och en grogg i den andra

Han satt där fundersam framför sin dator och blogg

och undrade vad han skulle svara till

signaturen Vackra Cassandra

Hon som nu hade frågat honom om han hade lust att

med henne i Grand Canyon hålla på och vandra

För vad skulle han svara då hans flickvän Sara nu

satt alldeles bredvid honom

och läste detsamma

Så han kunde inte göra något annat än att tacka nej

till en helt underbart vacker tjej

För innerst inne när han tittade på fotot på den

undersköna Cassandra tänkte han

Jävlar anamma!

Snoop doggy dogg!

Ken Cassel
14/6-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-14 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel