Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Bellman historia!


Det var en Norrman och en Dansk och Bellman

som skulle tala om vem av dem

som hade längst flaggstång

då norrmannen dillar

Min flaggstång når ända upp till solen

Och då dansken säger att hans flaggstång är lika lång

så att den når till universums utkanter

Men då Bellman skrattar gott och säger

Min flaggstång

Min flaggstång är så lång att den petar gud i arslet...

Ken Cassel
14/6-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-14 00:57



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
:-))
2014-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel