Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fylld av tomhet

Jag går förbi ditt staket varje dag
längtar efter din blick
du arbetar fokuserat på att frisera din fasad
våra ögon möts och du ler
du ser min längtan och ler
du gläntar din dörr och låter mig få se det paradis som du gömmer
du ler och din dörr går igen
din fasad är intakt perfekt.




Fri vers (Fri form) av Magnus 7.0
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-14 20:22



Bookmark and Share


  miljas
Gillar symboliken i denna. De där staketen ja, vissa lägre, andra högre. Vissa mer orubbliga än andra.
2014-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Magnus 7.0
Magnus 7.0