Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att förlora någon man älskar, för att man varit vårdslös och tagit den för givet. Det gör nästan ondare då man ej har rätten att vara arg, man står där helt ensam och den enda man kan skälla ut är en själv och de dumma val man har gjort.


Av alla levande varelser på denna jord älskade jag dig mest

Av alla levande saker på denna jord, av allt som växer och av allt som andas så älskade jag dig mest. Det fanns inte en människa, ett djur, en situation eller en känsla som betydde mer än dig.

Ingenting på denna jord var viktigare för mig än dig. Jag trodde du visste det, även om kanske tog dig för givet för att du alltid fanns där för mig. Tills du inte gjorde det längre.

Just nu är det viktigaste för mig att du vet att du var den jag älskade mest av alla levande saker på jorden. Som jag alltid sa.




Fri vers av Inteheltmed
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-14 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inteheltmed