Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TOMTE FAR I TROLL SKOGEN ....!

TOMTE FAR I TROLL SKOGEN ,
VAKTAR TROLLENS HEM
TOMTE FAR I TROLL SKOGEN
FÖR BÅDE VUXNA OCH FÖR BARN
GE MEJ EN ROS TOMTE FAR
SOM EU GJORDE FÖRUT ...!
GE MEJ NÅGON TING TOMTE FAR
SOM DET VORE SISTA VALSEN

(PS OM DU INTE GILLAR MIN POESI KAN DU DRA ÅT H-ETE!!!)




Fri vers (Modernistisk dikt) av MAJ LIS WIKINGSSON !
Läst 361 gånger
Publicerad 2014-06-15 12:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Människor hjärntvättar sina barn med tomten och tillåter barnen att se ockulta barnprogram på tv.
Så kallade kristna svär.
2014-06-15
  > Nästa text
< Föregående

MAJ LIS WIKINGSSON !