Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VARFÖR HATAR NI MIG ?

VARFÖR HATAR NI MEJ ? VA HAR JAG ENS GJORT ?!




Bunden vers (Limerick) av MAJ LIS WIKINGSSON !
Läst 344 gånger
Publicerad 2014-06-16 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MAJ LIS WIKINGSSON !