Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIL-TOTTE

MIN LIL TOTTE GÅR RUNT HÄR
MIN LIL TOTTE GÅR RUNT DÄR ...!
LIL TOTTE VAD GÖR DU IDAG ?
ÄR DU I KÖPEN HAMN ELLER I SVERIGE ?
FÖRLÅT FÖR ATT JAG SA ATT DINA KORS STYGN VAR DÅLIGA
HÖR AV DIG SÅ KAN VI BLI VÄNNER IGEN !
Till: AMALIA




Bunden vers (Blankvers) av MAJ LIS WIKINGSSON !
Läst 306 gånger
Publicerad 2014-06-16 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MAJ LIS WIKINGSSON !