Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VAD HADE JESUS GJORT ?!

VAD HADE JESUS GJORT
OM HAN SÅG HUR DET VAR IDAG
BARN SOM DYRKAR SATAN
OCH FOLK SOM INTE ÄR KRISTNA
JESUS HADE GRÅTIT
JESUS HADE BLIVIT ARG
BARN SOM DYRKAR DE ONDA ...!
BARN SOM INTE GILLAR FRED OCH KÄRLEK OCH ATT GÖRA GOTT IFRÅN SEJ
JESUS FRÄLS DE SYNDARE !
DE E EJ FÖR SENT !




Fri vers (Spoken word/Slam) av MAJ LIS WIKINGSSON !
Läst 337 gånger
Publicerad 2014-06-15 13:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är väldigt få vuxna som förstår andliga perspektiv, kanske ingen fullt ut. Kräv ingenting av barnen, ta ett glas vatten och låt barn vara barn.
2014-06-15

  Larz Gustafsson VIP
Vad är det Jesus ser i det som kallas Hans församling?
Människor som blir "frälsta" genom att räcka upp handen och rabbla en ramsa men som sedan lever samma liv som man gjorde innan, med undantag för att man går på möten.
Barndop och andra obibliska läror accepteras i sammanhang som tidigare ville gälla för att vara renläriga.
Kvinnor predikar i församlingarna.
Clowner delar ut gåvorna i samband med brödsbrytelsen.
Man förkunnar att Gud är tre personer, vilket är polyteism.
Kristna firar hedniska högtider som jul och midsommar.
Ja, listan kan tyvärr göras lång.
Men Jesus kommer! Och det var tio jungfrur som gick ut. Fem var förnuftiga, fem oförnuftiga (Matteus 25:1-13).

2014-06-15
  > Nästa text
< Föregående

MAJ LIS WIKINGSSON !