Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILL MIN MAKE

Älskog

Slå mig en gång,

jag känner inget

Slå mig en andra gång,

jag bryr mig inte

Slå mig en tredje gång,

och du tröttar ut dig

Slå min ÄLSKADE MAKE OCH LIVSKAMRAT..!,

och du ser aldrig dagens ljus igen




Bunden vers (Limerick) av MAJ LIS WIKINGSSON !
Läst 312 gånger
Publicerad 2014-06-16 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MAJ LIS WIKINGSSON !