Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DIKT TILL MIN ÄLSKADE MAN OCH LIVS KAMRAT !

IKVÄLL SKA JAG LÅTA DEJ KOMMA IN
NÄR JAG ÖPPNAR MEJ SOM EN VILDROS !
OCH VAD VORE ETT FÖRHÅLLANDE UTAN EN MAN OCH EN KVINNA
SOM ÄLSKAR SOM OM JORDEN GÅR UNDER IMORGON
INGEN HÄR ÄR NÅGOT "HEN" DU ÄR EN STARK KARL SOM RÄDDAR MEJ SOM ÄR EN FAGER MÖ !
RÄDDA MEJ IFRÅN ALLA DESSA ATEISTER OCH FOLK SOM TROR PÅ MÄNNISKAN ISTÄLLET FÖR DEN STORE JEHOVA..... !




Bunden vers (Limerick) av MAJ LIS WIKINGSSON !
Läst 315 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-15 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MAJ LIS WIKINGSSON !