Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KONSTEN ATT HATA

K STÅR FÖR KONST
O STÅR FÖR ONORMAL
N STÅR FÖR NEGATIV
S STÅR FÖR STRID
T STÅR FÖR TOLK
E STÅR FÖR ENSAM
N STÅR FÖR NALKAS

A STÅR FÖR ASEXUELL
T STÅR FÖR TALLIN
T STÅR FÖR TACOS

H STÅR FÖR HELVETET
A STÅR FÖR APATISK
T STÅR FÖR TRYGGHET
A STÅR FÖR ABNORMAL
!!!!!




Bunden vers (Limerick) av MAJ LIS WIKINGSSON !
Läst 348 gånger
Publicerad 2014-06-17 22:05



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Bra att veta !
2014-06-27
  > Nästa text
< Föregående

MAJ LIS WIKINGSSON !