Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÖTTSLIGA LUSTAR !

LÅT MIG ÖPPNA MIG SOM EN VILD ROS
I EDENS LUST GÅRD ÄR JAG FYLLD AV LUSTAR
TOMTE FAR JAG VÄLKOMNAR DIG IN I VÄRMEN
TOMTE FAR
TOMTE FAR




Bunden vers (Sonett) av MAJ LIS WIKINGSSON !
Läst 381 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-15 13:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
John Bauer skulle ha rodnat.
2014-06-15

    Jag är fan större än Sartre
En ny stjärnpoet är född!
2014-06-15
  > Nästa text
< Föregående

MAJ LIS WIKINGSSON !