Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se igenom fotot


Tänk om du kunde se igenom fotot
Så som det ser ut att du kan
Tänk om du kunde se mig sitta här och gråta
Framför dig, för dig, för mig, för oss
Tänk om du kunde se




Fri vers av Röd & Blå
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-15 16:52



Bookmark and Share


  Nanna X
Vissa foton är ju faktiskt genomskinliga.
2014-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Röd & Blå
Röd & Blå