Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

351. Andeliv




Skapelsen öppnar en dörr
in till Guds verklighet
Guds osynliga egenskaper

Människan förlorade sitt paradis
och blev kluven
Vi bär alla på en förlorad trädgård
inom oss
Vi bär på ett pulserande andeliv
som ropar och söker
längtar och anar något
bortom en satanisk värld

Gud älskade sin skapelse
och offrade allt i sin Son
I sårmärkta skaparhänder
vilar nycklarna till paradisets port
Det förlorade paradiset är återfunnet

Ur natt och mörker föds en morgon
Solstrålarna dansar på daggen
Vi är inbjudna att sjunga med
i skapelsens lovsång
till sin Skapare





Fri vers av Maria T
Läst 226 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-06-15 18:11



Bookmark and Share


  walborg
Innerligt tack för denna lovsång
2014-06-22

    ej medlem längre
Fint skrivet!
2014-06-20

  Bibbi VIP
Gillar starkt!
2014-06-20

  anits VIP
Så fint skrivet om skapelsen.
2014-06-16

    ej medlem längre
Ja, låt oss bedja och vara i anden, å kämpa för paradiset det gröna!
2014-06-15

  louisegirl
Härligt fint!
2014-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T