Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min nyanlände granne

"Är du gift?"
frågade jag.
"Nej, jag är särskild"
svarade han allvarligt.
"Förlåt? "
undrade jag.
"Sääärskild"
sa han långsamt.

Det är ju jag med.
Skild.
SärSkild.




Fri vers av Lehva VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-06-16 22:21



Bookmark and Share


  walborg
Kul dialog
2014-06-24

  Annie b'larsson VIP
Vad gullig på nåt vis. Skild, ja, men...väldigt särskild, mycket speciell...allvarlig också, hm, jag får moderskänslor.
2014-06-18

  Linda CH VIP
Snygg ordlek!
2014-06-18

  Anya VIP
Kul lek med ord!
2014-06-17

  Connie
Denna var ju helt underbar!
2014-06-17

  Marita Ohlquist VIP
Tycker om!
2014-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP