Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
känslosvall


Det finns något därute.

Avsked...
ger sorg i hjärta
rädsla blandas med tårar

men hårda ord
sagda av den du älskar
ger sargat hjärta

sorgligt och sargat hjärta
ger smärtan ett ansikte
ett ansikte som gråter

torka dina tårar vännen
lyft ditt huvud
känn att det finns något

något där ute som vill omvälva dig
ta dig i sin famn
och säga: Det blir bättre...




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-06-17 13:52



Bookmark and Share


  Angel of love
Jätte fin.
2014-06-17
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP