Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrivet i flow Bilden: Bror Eric i Hälsingland


Som Sommar [rimvers]

~¤~

Som strössel till en glass av okänd smak
som guld blandat med gångens sten och sand
som blomknoppar ur det omedvetnas land
som en gammal berså med nybyggt lusthustak

Som djurväsen som ströva båd' natt och dag
som ljud och förgången musik som höres svagt
som månen som sig visar för den som stilla vakat
som solen som innan i sjön haver tagit sitt bad

Som sommar som återkomma även detta år
som livet som stilla blommar med minnen i håg
som människor som naturen sköter liksom råg
som sommar som tiden såg och liksom gräset sår

 

17 Jun 2014

L Patrik W Johansson

 




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 390 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-06-17 21:50



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
"Som sommar"...ljuvliga ord som påminner oss om att se och njuta av allt det vackra som just nu bjuds...
2014-06-18

  Yrre VIP
Tycker om!!!!
2014-06-18

  Bibbi VIP
Helt underbart både text och bild.
2014-06-18

  L Patrik W Johansson VIP
tackar

började spela trummor 1981 gitarr 3 år efter

dragspel häromåret

Be well,
LPWJ
2014-06-17

    ej medlem längre
Flow är som att spela trummor eller ett arpeggio från valfritt stränginstrument.

Snyggt flow.
2014-06-17
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP