Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets ord

Jag vill skriva så det berör
Så att mina känslor är med på riktigt
men ju mer jag försöker
desto värre blir det
takten faller
klyschorna staplas på hög

Men skulle orden komma enkelt..
skulle kanske livet vara enkelt?




Fri vers av Nitwitoddment
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-18 11:33



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en väl förmedlad känsla och tanke i ett
2014-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Nitwitoddment
Nitwitoddment