Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kristian Gidlunds ord berör och inspirerar mig


Du kan mer än du tror

Hans ord.
Hans kärlek till berättandet och orden väcker hos dig en längtan att själv få orden
att gråta, glädjas och skrika.
Du känner honom inte, han känner inte dig.
Denna man som vågar tala om livets allt, livets sista och sorgens smärta säger

"Äventyret väntar, om vi bara vill."

Du låter hans ord slå in och riva ner allt
för att gräva upp känslorna längst ner.
Du delar hans längtan till skogen och slappnar av när hans ord talar om Dalarna.
Hans ord läker din sorg.
Hur orättvist det än är.

Han inspirerar dig att längta, önska, drömma och leva.
Hans smärta väcker i dig en längtan att springa
så långt du kan från sjukdomen
med ett mörker som sakta kväver dig

Du motiveras att hitta det i livet som du älskar.




Fri vers (Prosapoesi) av Nitwitoddment
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-18 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nitwitoddment
Nitwitoddment